Nouă sesiune de selecție pentru mobilități studențești ERASMUS+

În perioada 14-28 IUNIE 2019, studenții Universității Transilvania din Brașov au posibilitatea de a participa la o nouă sesiune de selecție pentru următoarele tipuri de mobilități: Erasmus+ KA103 (țări participante la program): mobilități de studiu (pentru semestrul II 2019-2020) și mobilități practică (studenți și proaspăt absolvenți) Erasmus KA107 (țări partenere).
Sesiunea de selecție se va derula în 2 etape:
I. Susținerea testării lingvistice în vederea participării la selecția pentru o mobilitate Erasmus+ (24 iunie 2019)
II. Depunerea dosarelor de candidatură la coordonatorul Erasmus+ pe facultate (până pe 28 iunie 2019).
Detaliile organizării sesiunii de selecție Erasmus+ sunt disponibile pe site-ul universității, secțiunea Studenți - Mobilități naționale și internaționale: https://unitbv.ro/studenti/erasmus.html ,respectiv https://www.unitbv.ro/studenti/granturile-see.html.
Lista detaliată a destinațiilor SMP se poate consulta pe site, la adresa https://www.unitbv.ro/documente/Studenti/erasmus/mobilitati-studiu/Mobilitati_Erasmus_de_practica_pentru_studenti_-_proiect_tari_partenere.pdf.
Lista detaliată a destinațiilor SMS se poate consulta pe site, la adresa: https://www.unitbv.ro/documente/Studenti/erasmus/mobilitati-studiu/Mobilitati_Erasmus_de_studiu_pentru_studenti_-_proiect_tari_partenere.pdf.