Sesiunea cercurilor științifice studențești 2021

 

Dragi studenți,

Vă invităm să participați la Sesiunea cercurilor științifice studențești a facultății noastre, adaptată, în acest an, actualului context pandemic.

Astfel, ediția din acest an se va desfășura în data de 14 MAI 2021 (începând cu ora 10:00), online, pe platform E-Learning, și va reuni lucrări din cele două secțiuni deja consacrate - Drept public și Drept privat. Urmând tradiția acestui eveniment, ne propunem ca acesta să contribuie la dezvoltarea competențelor studenților/masteranzilor de documentare și cercetare științifică, respectiv la îmbunătățirea aptitudinilor de scriere academică, sesiunea fiind totodată un bun prilej de exersare a retoricii și stilului oratoric.

Studenții și masteranzii interesați vor încărca studiile lor, realizate în coordonarea unui cadru didactic, până cel mai târziu la data de 10.05.2021, la secțiunea Sesiunea de comunicări științifice ale studenților 2021, pe platforma E-Learning.

Instrucțiunile de redactare vor fi postate în curând, în cadrul secțiunii menționate mai sus.

Informații suplimentare puteți obține de la coordonatorul sesiunii – asist. dr. Bianca Spîrchez, adresând un e-mail la: georgeta bianca.spirchez@unitbv.ro.

Multă baftă!