Concurs de eseuri academice organizat de Fundația Internațională UE-ALC

 

Fundația Internațională UE-ALC a lansat prima ediție a concursului de eseuri academice dedicate parteneriatului bi-regional UE-America Latină și Caraibi, alegând ca temă de dezbatere Noul multilateralism în timpul pandemiei de COVID-19 din perspectiva relațiilor UE-ALC.

Lucrările înscrise în concurs trebuie să trateze probleme relevante pentru parteneriatul bi-regional, fiind acordate trei premii în valoare totală de 5.000 Euro pentru eseurile care obțin cel mai mare punctaj în urma jurizării comisiei de evaluare.

Concursul se adresează cercetărilor din mediul academic, cât și membrilor diverselor organizații ale societății civile, cetățeni ai celor 61 de state membre ale Fundației UE-ALC.

Data limită pentru primirea eseurilor, alături de formularul de înregistrare, este 3 noiembrie 2020, la adresa de e-mail: call@eulacfoundation.org.


Mai mult informații cu privire la tematica abordată, chestiuni specifice de formă și criteriile de evaluare se regăsesc în broșura anexată, disponibilă în limbile engleză și spaniolă la: https://eulacfoundation.org/en/tenders, respectiv https://eulacfoundation.org/es/convocatorias.