Campus

 

 

Studenții repartizați în cele 3 etape în căminele studențești, care nu se prezintă la cămin până la data de 06 octombrie 2023, ora 16:00, își vor pierde locul de cazare.

Anunț cazare pentru perioada sesiunii de restanțe_2023

CAZĂRI pentru anul universitar 2023 2024

 

Documente necesare pentru procesul de cazare pentru anul universitar 2023-2024

Planificarea (Calendarul) activităților de cazare a studenților pentru anul universitar 2023-2024

 

_________________________________________________________________________________________________________

CAZĂRI pentru anul universitar 2022 - 2023

Documente necesare pentru cazare pentru studenții de la forma de învațământ ID – IFR_pt. an univ. 2022-2023

ANUNȚ PRIVIND CONTRACTUL DE CAZARE

Având în vedere condițiile impuse prin Regulamentul referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv imposibilitatea afișării listelor nominale de cazare pentru anul universitar 2022-2023, s-au luat următoarele decizii:

1. Studenții din anii superiori (II, III, IV, V, VI – ciclul de licență și anii I, II ciclul de master) vor primi pe platforma INTRANET, în contul propriu instituțional, contractul de cazare;

2. Studenții anul I - licență și anul I - master (care nu au absolvit ciclul de licență în anul 2022) vor primi contractul de cazare în contul de admitere.

Adrese cămine

Documente necesare pentru procesul de cazare în anul universitar 2022 – 2023

Planificarea (Calendarul) activităților de cazare a studenților pentru anul universitar 2022 – 2023

_________________________________________________________________________________________________________

 CAZĂRI pentru anul universitar 2021 - 2022

Potrivit Planificării activităților de cazare a studenților pentru anul universitar 2021 – 2022, cazarea studenților cărora li s-a atribuit loc de cazare în FAZA a II a, care au primit fie pe platforma INTRANET, în contul propriu instituțional, fie în e-mail-ul declarat la admitere (pentru cei admiși în acest an) mesaj și contractul de cazare, cazarea se face în perioada 30 septembrie – 01 octombrie 2021 (program cazare 8:00 – 16:00).

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

În data de 28.09.2021, dupa ora 18.00, studenții cazați în faza a II a vor primi un mesaj de confirmare a cazării, după cum urmează:
1. Studenții din an superior (II, III, IV, V, VI - licență și II – masterat) vor primi pe platforma INTRANET, în contul propriu instituțional, mesaj și contractul de cazare;
2. Studenții anul din anul I vor primi un mesaj la adresa de e-mail declarată la admitere.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Potrivit Planificării activităților de cazare a studenților pentru anul universitar 2021 – 2022, cazarea studenților cărora li s-a atribuit loc de cazare în FAZA I, care au primit pe platforma INTRANET, în contul propriu instituțional, mesaj și contractul de cazare, se face în perioada 27 – 29 septembrie 2021 (program cazare 8:00 – 17:00).

PRECIZARE IMPORTANTĂ:

Având în vedere „Regulamentul privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date” precum și faptul că persoanele vizate nu și-au dat consimțământul pentru prelucrarea datelor în scopul afișării nominale a listelor de cazare pentru anul universitar 2021-2022, s-au luat următoarele decizii:

1. Studenții din an superior (II, III, IV - licență și II – masterat) vor primi pe platforma INTRANET, în contul propriu instituțional, mesaj și contractul de cazare;

2. Studenții din anul I vor primi un mesaj, la adresa de e-mail declarată la admitere, cu textul:
„Ați primit cazare în Căminul ..." sau, „Sunteți pe lista de așteptare"

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Studenții care se află într-una dintre situațiile prevăzute de art. 7 lit. b), c și d) din Regulamentul privind organizarea și funcționarea căminelor studențești trebuie să depună documentele doveditoare ale situației specifice în care se află, după caz, cel târziu până MARȚI, 21 septembrie 2021, ora 10.00, fie personal la Secretariatul Facultății de Drept, fie prin transmiterea acestora pe adresa de e-mail: f-dr@unitbv.ro

Calendarul cazărilor 2021

Regulamentul privind organizarea și funcționarea căminelor studențești

  Alte informații privitoare la cazări puteți afla accesând site-ul Universității, la:
Cămine-Cazări

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________

 CAZĂRI pentru anul universitar 2020 - 2021

  Conform Calendarului (Planificării) activităților de cazare pentru anul universitar 2020-2021, studenții care au fost repartizați într-un loc din căminele studențești, în faza a II-a din data de 05.10.2020, pot să-și confirme locul de cazare inclusiv în data de 07.10.2020, în intervalul orar 08.00 – 16.00, în caz contrar locul devine vacant. 

 Informații privitoare la cazări în căminele studențești pentru anul universitar 2020-2021, puteți găsi accesând pagina de pe site-ul Universității, intitulată Cămine și cazări.

  

Informații despre procesul de cazare_septembrie 2020

      Planificarea activităților de cazare a studenților pentru anul universitar 2020 – 2021

 

CAZĂRI pentru anul universitar 2019 - 2020

Acte necesare pentru cazare                                                   Calendarul cazărilor

Precizări pentru Faza a III-a a cazărilor 2019-2020
 
 Precizări privitoare la întocmirea și afișarea listelor de cazare pentru anl universitar 2019-2020_Faza 1
Listele de cazare pentru Faza 1 septembrie 2019 vor fi generate din nou având în vedere că, dintr-o eroare de sistem a platformei, nu au fost repartizați în cămine studenții din Republica Moldova, studenți care, potrivit Regulamentului pentru organizarea și funcționarea căminelor studențești, au prioritate la cazare. Listele astfel refăcute vor fi afișate în cursul zilei de mâine, 26.09.2019.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
 ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________                                                                                                                                                                                                                                                                      

În centrul nostru universitar există două mari complexuri studențeşti: Memorandului (MEMO) şi Colina Universității în total, 13 cămine.

Complexul MEMO: 2534 de locuri de cazare

Complexul Colina Universității: 1.700 de locuri de cazare

Taxele de cămin sunt cuprinse între 180 şi 190 de lei pentru studenții aflați pe locuri finanțate de la buget și între 315 și 325 de lei pentru studenții la taxă, iar studenții suferinzi de boli grave sau cu o situație socială dificilă pot beneficia de reduceri/scutiri de taxe.


Accesul la internet în căminele studențeşti este gratuit. Totodată, vă punem la dispoziție două săli IT, cu o capacitate de 50 de locuri fiecare. Sălile le vei găsi în corpul C, pe Colină.

Cazarea la cămine

După ce ai ocupat camera la cămin, prima procedură importantă este aceea de a-ți obține viza de flotant, care atestă că ai domiciliul temporar în Braşov. Actele de care ai nevoie sunt afişate la intrarea în fiecare cămin, împreună cu termenul limită de depunere. Actul de identitate îl vei primi înapoi în aproximativ 3 săptămâni, aşa că fă-ți o copie înainte să-l predai pentru viză.

După ce plăteşti căminul, mergi la Administrație cu chitanța, ca să-ți ştampilezi legitimația de cămin. Suma care trebuie plătită este trecută în contractul pe care îl primeşti când te cazezi. Căminul se plăteşte lunar, iar termenul limită de plată este ultima zi din lună. Întârzierile se taxează cu 0,5% pe zi. Dacă întârzii cu plata mai mult de 20 de zile, vei fi chemat la Administrație.

 

COLINA ARENA

Colina Arena este terenul sintetic din complexul studențesc „Colina”. Are o suprafață de 1.000 m2 și este dotat cu instalație de nocturnă.

colina league Medium

Sala mare de sport se află pe Colina Universității și are o suprafață de 1.000 m2. Așadar, este suficient de mare pentru un meci de handbal, baschet, volei, fotbal, tenis de masă, badminton sau tenis de câmp.  

Sala mică de sport (600 m2) și sala de gimnastică (300 m2) se află tot pe Colina Universității.  

Sălile sunt disponibile pentru baschet, volei, tenis de masă, badminton, gimnastică aerobică, ritmică, dansuri, arte marțiale sau tenis de câmp.

 

 

COLINA CLUB

1 392 Medium


La Colina Club, pe Colina Universității (la parterul căminului 16) vă punem la dispoziție mese de biliard și mese de ping-pong pe care le puteți folosi gratuit. Iar marile competiții sportive le puteți urmări la televizor chiar de pe terasa din Colina Club.

 

Cabinete medicale

 DSC 5507 Medium

Dispensar studențesc

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student
vizat pe anul universitar în curs. Studenții de anul I vor prezenta, în locul carnetului de student, adeverința de student. De consultațiile medicale beneficiază studenții care sunt din afara județului Brașov

 

Cabinet stomatologic

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
De consultații și tratament stomatologic beneficiază toți studenții Universității Transilvania din Brașov. Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student vizat pe anul universitar în curs.

Toate serviciile medicale sunt gratuite pentru studenții Universității Transilvania din Brașov.

 

Cantine-restaurant

IMG 1866 Medium

Vei putea lua masa la cantinele-restaurant din cele două complexuri studențești:
Cantina 1 (Memo)
Cantina 2 (Colina Universității)

Prețurile sunt pentru buzunarele studențești: costul unui meniu complet este de aproximativ 13 lei.

Vezi meniul zilnic