ELSA NEGOTIATION COMPETITION Facultatea de Drept, Brașov, 12 aprilie 2019

 În data de 12 aprilie 2019, la Facultatea de Drept a Universității Transilvania din Brașov s-a desfășurat evenimentul „Elsa Negotiation Competition”, eveniment care a adus în atenția studenților posibilitatea dezvoltării unor abilități specifice în materia tehnicii negocierii contractelor.

„Elsa Negotiation Competition” este un concurs care se desfășoară între două echipe, fiecare constituită din doi studenți ai Facultății de Drept.

Fiecare dintre cele două echipe a reprezentat câte un client în cadrul unei negocieri, al cărei scop a fost încheierea unui contract pe baza unor criterii prestabilite în fața unui juriu format din două cadre didactice, respectiv domnul profesor dr. Cristinel Ioan MURZEA, decanul Facultății de Drept, și domnul lector dr. Codruț-Nicolae SAVU.

Juriul a desemnat câștigătoare una dintre cele două echipe și, totodată, a felicitat atât organizatorii ELSA, cât și membrii componenți ai fiecărei echipe pentru pregătirea riguroasă a etapei (pre)negocierii, apreciind pozitiv caracterul teoretic-aplicativ al evenimentului. Juriul a făcut și recomandări de ordin tehnic-juridic care să contribuie la o cât mai bună comprehensiune a instituției contractului în general și a negocierii în special, recomandări care să contribuie la creșterea calitativă a viitoarelor evenimente cu impact practic.