PRACTICA STUDENȚILOR și COLABORAREA dintre UNIVERSITATE și MEDIUL ECONOMIC

 

 În vederea realizării unui cadru sistematizat de gestionare a practicii studenților și a colaborării dintre universitate și mediul economic, la adresa https://practica.unitbv.ro/ se găsește o propunere pentru o platformă, care poate gestiona atât informațiile transmise de companii (locuri de practică, propuneri de subiecte pentru lucrări de finalizare studii, joburi, evenimente) cât și documentele asociate activității de practică a studenților, favorizând o comunicare mai bună, între companii, studenți și cadre didactice. Accesul se realizează de pe pagina web a universității, meniul Acceseaza reteaua/ Practica studenti.

Începând cu 15 aprilie 2019, pentru desfășurarea activității de practică, studenții vor utiliza numai formularul specific Convenției de practică, care se va tipări după completarea acesteia online. 

Pentru completarea online este necesară autentificarea studentului pe portal, cu datele alocate (numele de utilizator și parola), identice cu cele care permit accesul la rețeaua de intranet.

Pentru mai multe informații, poate fi contactat Biroul de relații cu mediul economic (BRME) la adresa: brme@unitbv.ro