Şcoala Altfel Elevii Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, județul Prahova, în vizită la Facultatea de Drept din Universitatea Transilvania din Braşov, în 28.10.2019

 

 În data de 28 octombrie 2019, împreună cu studenți din Facultatea de Drept din cadrul Universității Transilvania din Braşov, lector dr. Oana Şaramet și laborant Gheorghe Cletea au întâmpinat, în calitate de gazde, elevii din clasele a X-a, a Xi-a și a XII –a de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești, însoțiți de mai multe doamne profesor. Elevii au fost invitați în Amfiteatrul Nicolae Titulescu, unde studenții le-au prezentat facultatea și le-au răspuns acestora la întrebările legate de admiterea la facultate, disciplinele care vor fi studiate pe parcursul acesteia, orar, activitățile extracurriculare, oportunitățile de a face practică în timpul facultății, precum şi la cele referitoare la oportunitățile de angajare după absolvirea acesteia. Fiind și membrii ai ELSA Brașov, studenții le-au prezentat această organizație studențească, precum și diversele activității ofertate studenților.

Informațiile transmise de studenți au fost completate de către doamna lector dr. Oana Şaramet prin menționarea unor aspecte referitoare la oferta educațională a Facultății de Drept, structura anului universitar, condițiile minime necesar a fi îndeplinite pentru a promova un an de studii, oportunitățile de angajare urmare a finalizării studiilor universitare, precum și avantajele parcurgerii studiilor universitare la o facultate din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Ulterior, domnul laborant Gheorghe Cletea le-a prezentat Laboratorul de Criminalistică, dotarea acestuia și modalitățile în care este folosită aparatura specifică.