Sesiunea cercurilor științifice studențești 2022

 

Dragi studenți și masteranzi,

Vă invităm să participați la Sesiunea de comunicări științifice organizată de facultatea noastră.

Astfel, ediția din acest an se va desfășura în data de 05 MAI 2022 (începând cu ora 12:30), online, pe platforma E-Learning și va reuni lucrări din cele două secțiuni deja consacrate - Drept public și Drept privat. Urmând tradiția acestui eveniment, ne propunem ca acesta să contribuie la dezvoltarea competențelor studenților/masteranzilor de documentare și cercetare științifică, respectiv la îmbunătățirea aptitudinilor de scriere academică, sesiunea fiind totodată un bun prilej de exersare a retoricii și stilului oratoric.

Studenții și masteranzii interesați vor încărca studiile lor, realizate în coordonarea unui cadru didactic, până cel mai târziu la data de 02.05.2022, la secțiunea Sesiunea Cercurilor Științifice Studențești 2022, pe platforma E-Learning. Pentru elaborarea lucrărilor se vor avea în vedere Instrucțiunile de redactare ce au fost afișate pe platforma E-Learning, la rubrica consacrată acestui eveniment.

Informații suplimentare puteți obține de la coordonatorul sesiunii – asist. dr. Bianca Spîrchez, adresând un e-mail la: georgeta-bianca.spirchez@unitbv.ro.

Așteptăm cu interes contribuțiile dvs.!